Lyckad Heta stolen kväll!

15

apr

Igår kväll var alla butiker i Askersund inbjudna till en kväll med Heta stolen med kommunstyrelsen ordförande Per Eriksson där alla deltagare fick chansen att ställa sina frågor direkt till Per enligt ett Heta stolen koncept…  Många bra frågor kom upp och framför allt många bra tips från er alla företag som var med!

per-vanlig

Några heta frågor blev det allt....
Några heta frågor blev det allt….

 

Men sen blev det som vanligt igen...
Men sen blev det som vanligt igen…

 

 

Petra berättade om projektet Solo Micro där du som företagare kan få betald utbildning. Kontakta Sofia för mer info!
Petra Hofwander från Almi var inbjuden gäst och berättade om projektet Solo Micro där du som företagare kan få betald utbildning. Kontakta Sofia för mer info!

 

 

Fikapaus...
Fikapaus…

 

Kvällen fortsatte därefter med workshop både i grupp och individuellt där frågor gällande evenemang, samarbeten, öppettider och annonsering diskusterades både i små och stora grupper! Som sagt många bra förslag och idéer som vi kan fundera på och utveckla vidare- kul!

 

grupparb3grupparb-2grupparb-1egetarb4eget-arb2grupparbete

Alla deltagare fick även möjligheten att skriva ner de tre viktigaste punkterna som kommunstyrelsen bör jobba med utifrån ett företagarperspektiv och även tre viktigaste punkterna som jag som näringslivsutvecklare bör prioritera!

 

eget-arb

Otroligt värdefullt att få all input, information och tips från er som driver verksamheterna! Alla tips och idéer som vi kan hjälpa varandra med gör att vi blir ännu bättre tillsammans! Varje litet engagemang gör att vi ihop får starkare resurser och kan göra något bra för att utveckla vår handel!  Stort tack för ert enorma engagemang- flera kvällar som denna tycker jag vore bra! Hoppas ni tycker detsamma?!

Trevlig helg allihopa!

//Sofia