Måla för att må bra!

02

sep

Ann-Charlotte Svensson
Ann-Charlotte Svensson

Ann-Charlotte Svensson och Maud Andersson hittade varandra av en ren slump och fann ett stort gemensamt intresse, måla för att må bra! Nu har de en utställning tillsammans med sina tavlor i konsthallen i Askersunds hamn. Passa på att besöka dem idag 2/9 13.00-17.00 eller imorgon lördag kl 12.00-17.00!

Maud Andersson
Maud Andersson

Deras stilar och tekniker skiljer sig mycket

Ann-Charlotte med företaget Gunvor by Heart arbetar med akvarell och texter medan Maud ofta målar färgstarka verk och använder både akvarell, olja, vax och akryl. Båda ser dock ett stort värde i att samarbeta dels för att inspireras av varandra, det är mer socialt och för att inte behöva ”dra hela lasset själv”, med allt vad det innebär att driva en verksamhet.  En del till att samarbetet fungerat så bra beror på att båda lagt mycket  tid att förstå varandra och vad den andra personen vill. På så sätt har de gemensamt kunnat bestämma bra grundriktlinjer för samarbetet. Detta är viktigt men de framhåller även vikten av att våga ändra och forma samarbetet med tiden! Båda är helt överens om att samarbetet medfört en god utveckling för de båda.

Maud Andersson
Maud Andersson

Nytt för i höst

Ann-Charlotte har flera samarbeten på gång främst inom hälsa och samtal. Den 6 september kommer hon tillsammans med Happy Feelings starta igång en självhjälpsgrupp ”Hitta din egen röst” med samtal för personlig utveckling.  Både hennes skuggbilder och texter ”maskrosbarn” är även ett verktyg vid samtal för att uttrycka sig hur man mår och hitta sin egen kraft.

Mer konst

Vill du titta på mer konst så är det även invigning av nya konsthallen i Sjöängen imorgon lördag kl 11.00 där Norra Vätterns Bild & Formkonstnärer öppnar upp för sin gemensamma utställning Höstsalong.

Trevlig helg!
//Sofia & Linda