Maria Lundqvist kommer till Askersund!

19

okt

”Våga flyga, orka säga ja”

Det är Marias visdomsord och hon kommer till Askersund på vår Höstkväll 2015 för att prata mer om detta. Hon är en av Sveriges mest folkära skådespelare och komiker med en lång karriär inom både teater, film och tv. Vill du höra Marias spännande föredrag? Anmäl dig senast fredag 30 oktober till Turist -och evenemangsbyrån på telefon 0583-810 88 eller via www.askersund.se/kvall

Program

Tisdag 3 november 18.30 på Best Western Hotell Norra Vättern

18.30 Öppna möten med AiC, Företagarna, Turistbyrån och LRF.
ca. 19.00 Gemensam middag
ca. 20.00 Kommunens presentation av läget och planer för framtiden. Vi tar pulsen på vad som händer i trakten.
Därefter kvällens huvudtalare: Maria Lundqvist


Priset för deltagande i hela eller delar av kvällen är 150 kronor som betalas på hotellet. Priset är inklusive moms, middag och alkoholfri dryck.

Du behöver inte vara medlem i någon organisation för att komma på höstkvällen. Företagare, respektive och alla andra intresserade är välkomna! Begränsat antal platser så först till kvarn gäller.


Såhär säger Maria Lundqvist:

– Det är först när vi vågar kapitulera inför rädslan att möta livets alla skeden som vi kan leva livet fullt ut. Vi vill öppna upp för nya tankar, nya frågor, ny lust och nytt mod. Det är med svaret ja som alla roliga, möjliga och omöjliga möjligheter öppnar sig. Våga flyga eller orka säga ja.

 

Välkommen!