Moderna lägenheter i centrala Askersund

16

sep

Att det är svårt att hitta lägenhet i Askersund, framför allt i centrala tätorten, är ingen nyhet för de flesta. Men, här kommer glada nyheter för dig som vill flytta hit eller bara byta bostad!

16 toppmoderna bostadsrätter är på gång att byggas i centrala Askersund, med en traditionell träfasad som passar in i den gamla stadskänslan. Det är i korsningen mellan Storgatan och Frejgatan som lägenheterna planeras i storlekarna 3-4 rum och kök, med carport och förråd till samtliga bostäder. Även en besöksparkering kommer att finnas i området. Byggföretaget heter Widén & Ericson Byggnads AB och har redan testat sitt koncept i Karlskoga med framgång.

”Vi märker att intresset för nya lägenheter finns och vi tror på Askersund och utvecklingen som sker här”, säger säljrepresentant Anders Eriksson.

Du kan redan nu anmäla ditt intresse till Leif Lindell på Mäklarringen. Bygget sätter fart när 12 av bostadsrätterna är uppbokade. Kontakta Leif via e-post leif.lindell@maklarringen.se , eller telefon 019-12 65 50.

 

Härliga nyheter!

Linda

Här kommer lite bilder på hur det kommer att se ut, både ut- och invändigt:

Knappfabriken, översiktsbild

Knappfabriken, fasad 2

Askersund, nya lägenheter

Askersund, nya lägenheter