Nina – renoverar husvagn och klipper gräs

05

jul

Jag heter Nina Kuhlin och är en tjej på 15 år som ska börja gymnasiet nu till hösten. I sommar har jag provat på att vara sommarlovsföretagare. I mitt företag har jag klippt gräs, målat och renoverat en husvagn under dessa veckor. Husvagnen har jag renoverat och målat både ut och invändigt till rosa och har även rustat upp den väldigt mycket.

Bild1

Jag tycker det har varit roligt och lärorikt att renovera husvagnen då jag funderar på att gå fordon eller bygg till hösten.Under dessa veckor har jag lärt mig flera nya saker, bland annat att en egen företagare måste ta stort eget ansvar för sitt arbete och planera sin egen tid.

IMG_8284

Nu är det dags för lite sommarlov och då ska jag åka på några olika bilträffar med min A-traktor.

//Nina