Nya företagsfrukostar pågång i vår

02

nov

Just nu är det mycket som fixas och planeras!

Föreberedelserna inför höstkvällen med över 200 anmälda hittills är bli väldigt spännande! Det här kommer bli en riktigt rolig kväll!

Och nu är planeringen även igång inför nytt koncept på företagsfrukostarna där vi kommer fokusera ännu mer på affärer, nätverkande och utbildningar! Det kommer nu vara uppehåll ett par månader med frukostmöten i Askersund men håll utkik efter mer information här på bloggen och på Utvecklingscentrum i Askersunds kommuns facebook! Nu laddar vi om för lite nytt!  🙂

Vill du gärna träffa andra företagare nu under hösten så finns flera tillfällen för dig!

10 november har Åsbro Näringsliv Kvinnligt nätverk en workshop och 25 november har Åsbro näringsliv sitt sista frukostmöte inför julen!

Och självklart välkommen att anmäla dig till höstkvällen med Boris Lennerhov, sista anmälningsdag 8 november!

PS. Du har väl inte missat slogantävlingen där du har chans att vinna biljetter till invigningen av nya Sjöängen 11 november. Allt du behöver göra är att skicka in din slogan om det bästa med Askersunds företagsklimat till e-post: sofia.fredriksson@askersund.se före den 3:e november 2016. Skriv namn och telefonnummer plus din slogan (max åtta ord), skriv ”slogan” i ämnesraden.

Vi  ses!

//Sofia