Nyhet! Utvecklingscentrum i Askersunds kommun på Facebook

01

feb

Utvecklingscentrum i Askersunds kommun digitaliserar i februari             

Idag, 1 feb lanseras Utvecklingscentrum i Askersunds kommuns nya facebooksida.

”Utvecklingscentrum i Askersunds kommun” är en facebooksida riktad till dig som driver, äger eller arbetar för företag i Askersunds kommun.

Här får du reda på det som händer i kommunen som berör näringslivet i Askersund. Inläggen handlar om allt från utveckling och tillväxt av kommunen och våra företag till praktiska saker som kommunens service och olika evenemang tillsammans med våra företag och företagsorganisationer! Vi delar också med oss av fakta, statistik och omvärldsbevakning som rör Askersunds tillväxt och näringsliv.

Utvecklingscentrum är kommunens näringslivsenhet, som drivs i tätt samarbete mellan kommunen och våra företagarorganisationer; Företagarna, LRF och Askersund i Centrum samt våra större företag. Utvecklingscentrum arbetar framför allt med utvecklingsfrågor, främst för näringslivet, infrastruktur, marknadsföring och kommunens service till våra företag.

v.8 skickas det första elektroniska nyhetsbrevet till företagen i Askersunds kommun! Vill du också ta del av vad som händer i kommunen och hos våra företagsorganisationer via e-post? Anmäl dig redan idag via www.askersund.se/nyttsensist.

Välkommen att följa oss!

//Sofia