AIC Strandparkens kiosk, café & diners julklappstips

”Med nära och kära du finner ro,

välj mellan kaffe, bulle eller glass så go”

 

En fika i lugn och ro med nära och kära är Peter och Maries bästa julklappstips!

Peter Bernström och Marie Krusell flyttade till Askersund från Stockholm för fyra år sedan och i november 2014 köpte paret denna verksamhet intill busstorget i Askersund där de nu driver ett nostalgicafé.

Ägaren Disken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här kan du njuta av den fina inredningen och givetvis blicka ut över Vättern medan du smaskar på en hamburgare, grillkorv, fish and chips eller en pyttipanna. Du kan även ta en fika med klassiska bullar, mockarutor och småkakor och varför inte byta ut din kaffemugg mot ett smaskig milkshake med smak av choklad, jordgubb eller vanilj?!

 

Varje morgon väntar dessutom några av caféets trogna stammisar otåligt utanför… Några av Strandparkens många änder…  🙂

Både Peter och Marie gillar livet som företagare! På somrarna träffar du dessutom Peter och Marie i en av glassbodarna nere i hamnen! Många nya glassar och kreationer utlovas till nästa säsong i samband med nyöppning i de nybyggda bodarna! Strandparkens kiosk, café och diner kommer vara öppet måndag-lördag ända fram till 22 december. Därefter kommer cafét att vara stängt fram till 22 januari, under tiden ska Marie & Peter jobba med att utveckla konceptet för nya glassboden!

//Sofia