Dags att förbättra din hälsa? Öppet hus på Vätter rehab!

21

jan

 

Jag och Per Eriksson har fått möjligheten att besöka Per Anders & Annelie N Ryberg på Vätter Rehab AB och Askersundshälsan AB för en visning av deras båda företag. Idag kan du läsa om Vätter Rehabs verksamhet och i nästa vecka kan du läsa om vad du som företagare kan få för hjälp när du är ansluten till Askersundshälsan! 2014 flyttade de båda företagen in i nya lokaler vid kvarteret verkstaden, strandparken. Mycket trevliga lokaler och det kan vara svårt att slita sig från den fina utsikten när du tränar!

Är du nyfiken att prova på olika pass? Lördag 23 januari är det öppet hus mellan kl. 10.00-15.00 och då har du chansen att prova olika pass helt GRATIS! Se hemsida för aktuellt schema.

 

gymBollrum

 

Vätter Rehab AB

1986 startade Per Anders Vätter Rehab i Lindska villan. Vid starten var verksamheten mer inriktad på behandlingar. Nu riktar sig företaget mer till träning och då är rehabiliterande och förebyggande träning en viktig del. I och med de nya lokalerna har det blivit möjligt att tillgängliggöra träning för alla ­- inte bara den som sedan tidigare tränar mycket. Lokalerna är även tillgänglighetsanpassade så att det är lätt att ta sig fram med rullstol. Som medlem har du, förutom tillgång till de vikter och maskiner finns i lokalen, möjligheten att delta på gruppträningspass. Nytt för i år är passet Push som är på torsdagar 19.15.

Per

 

-Antal träningstillfällen sedan flytten i aug 2014 tom idag: 53 436 st

-Antal träningstillfällen jan-dec 2015: 38 462 st

– Antal träningstillfällen 1 jan-18 jan 2016: 2 440 st

– Flest antal träningstillfällen: Mars 2015, 4 428 st

-Aktiva träningskort 700-800 st

-Företaget har ökat antalet besökare med över 60 % sedan 2013.

 

statistik

Under våren kommer det att arrangeras en rad olika aktiviteter.

Vasaloppsspinning, cykla så länge som eliten åker skidor, tävla om spurtpris, drick blåbärssoppa och framförallt ha roligt. Deltagaravgifter skänks till demensfonden.

2 april är det dags för ”Spin of Hope” till förmån för barncancerfonden. Där kan du som företagare köpa in dig på en cykel som ni ska hålla igång under 12 timmar. Evenemanget är på 92 orter och 140 gym samtidigt. Läs mer på www.spinofhope.se.

Det kommer även att arrangeras olika utomhusaktiviteter framåt våren, så håll utkik på Vätter Rehabs nylanserade hemsida.

 

Välkommen in och börja träna du med hälsar Per Anders med personal!

 

//Sofia

 

PS. Missa inte nästa veckas inlägg på bloggen om Askersundshälsans verksamhet!