Planering av evenemang på Sjöängen!

13

nov

Jag kan prata mig varm om vårt nya kunskaps- och kulturcentrum Sjöängen! Inte bara för att byggnaden kommer att bli så pampig utan för vad som kommer att rymmas, hända och växa innanför väggarna. På plats, och varmt välkommen, är nu verksamhetschefen för scenkost i Sjöängen, Marie Reifelton. Hon håller alltså på med det strategiska arbetet vad vi ska fylla byggnaden med för konst, musik, dans och teater. Marie kommer ifrån Ödeshög och har bland annat arbetat som verksamhetschef på Riksteatern i Jönköpings Län. Hon berättar att hon tar med sig sina erfarenheter – bra som dåliga – för att utveckla och fylla verksamheterna till dess fulla potential.

Sjöängen, Askersunds kommun

Marie vill veta vad du tycker
Därför bjuder hon in alla askersundare till ett öppet möte där vi har chansen att berätta och påverka vad vi vill titta på, lyssna på och uppleva i våra nya fantastiska lokaler.

Datum: 13 januari

Tid: Återkommer om detta
Plats: Hotell Norra Vättern, Askersund

Att detta är en satsning som sticker ut från mängden i alla landets kommuner är något som Marie understryker och som lockade henne att ta sig an uppdraget. Sjöängen kommer att rymma såväl högstadieskola, bibliotek, konsthall, biograf och konsertsal som en mängd olika kursverksamheter. En suverän mötesplats helt enkelt.

Välkommen! /Linda

Sjöängen, Askersunds kommun