Rekordinsamling på Spin of Hope!

18

apr

Sista helgen i mars arrangerades Spin of Hope på gym i hela Sverige och ett av dem var Forma Gym & Cardio i Askersund. Tidigare i veckan fick vi ett mail från Anna Olsson-Mogren på Forma, som stolt kunde berätta att årets slutsumma för deras del blev hela 52 501 kronor, en rejäl ökning jämfört med förra året och rekord med stor marginal!

– Det är jättekul, jag blev överraskad över att vi fick in så mycket pengar. Nytt för i år är att vi hade senirogympa vid två tillfällen där deltagarna kunde swisha pengar och att vi hade zumbapass på Sjöängen som också ingick i insamlingen. Tillsammans med roddmaskinerna och alla våra spinningscyklar blev det rekord, säger Anna.

Spin of Hope är en insamling där pengarna går till Barncancerfonden och huvuddelen av det som Forma i Askersund samlar in kommer från cykling, där olika aktörer erbjuds att köpa en cykel under de 12 timmar som evenemanget pågår. Askersunds kommun var en av deltagarna och på bilden ovan syns Eva-Karin Eriksson under sitt spinningpass!

Bra jobbat!

/Lars-Ivar