Sibylla-invigning och huspremiär i Sverige

11

apr

Igår invigde Sibylla sin 159:e restaurang i Sverige, här i Askersund och idag är första riktiga öppningsdagen! Det var dessutom premiär för den helt nya husmodellen som är framtagen för alla nya Sibyllarestauranger i Sverige!

Verksamheten kommer att drivas av franchise-tagare Mikael och Maria Skoglund med personal. Vi hälsar dem varmt välkomna till Askersund och önskar lycka till med verksamheten! Inledningsvis kommer restaurangen att sysselsätta 18 personer på hel- och deltidstjänster varav många är ungdomar! Roligt att många unga får chansen till sitt kanske första jobb!

På onsdagskvällen var Sibyllas VD Joakim Carlsson på plats för att inviga restaurangen. Besökarna fick även en kort resumé om Sibyllas spännande utveckling, från starten 1932, med främst korvkiosker, fram till idag då Sibylla är en rikstäckande svensk snabbmatskedja.

 Fastigheten byggdes och ägs av lokala företagaren Karl Dufwa och många lokala entreprenörer har varit med och bidragit till att bygget blivit klart så snabbt, vilket även framhölls extra under invigningen! Kul att se och höra om bra samarbete mellan lokala entreprenörer tycker jag!

//Sofia