Snart höstkväll – nyheter och program

20

okt

Nu är det bara ett par dagar kvar till årets höstkväll 24 oktober. I år har det kommit in en ny del i programmet nämligen en minimässa där du har möjlighet att möta olika aktörer som kan hjälpa dig att utveckla ditt företag! Mellan kl. 18-19.15 serveras en mingeltallrik och mässan är öppen. Då har du chansen att gå runt och få tips, idéer samt ställa just dina frågor!

Kl. 19.15 samlas vi i stora salongen för en presentation av alla projekt som är på gång i kommunen och annat vi tror är bra att få veta!

Kl. 20.00-21.00 är det dags för kvällens höjdpunkt, David Lega. David är en av landets främsta simmare inom para-idrotten med åtskilliga medaljer från stora mästerskap och med flera världsrekord i bagaget. Idag är David entreprenör, föreläsare och kommunalråd i Göteborg. En föreläsning med mycket glädje och humor som varas med motivation, inspiration, entreprenörskap i en ständig dialog med publiken!

Så om du inte redan är en av de 160st föranmälda, skicka in din anmälan via www.askersund.se/hostkvall senast måndag 23 oktober!

Välkomna till en fullspäckad kväll!

//Sofia