Söker du en lokal eller ett företag att köpa?

20

nov

Letar du efter nya lokaler eller mark till ditt företag? Har du lokaler du vill hyra ut? Vill du köpa eller sälja ett företag? Nu kan jag hjälpa dig som företagare i Askersunds kommun att annonsera GRATIS via hemsidan objektvision!

Hur är då detta möjligt? Jo, genom ett samarbete med Business Region Örebro. Det är länets samverkansplattform för näringslivsfrågor. Här samarbetar alla kommuner i Örebro län i olika frågor för att tillsammans få fler företag att starta, etablera sig och växa i vår region.  Samarbetet har nu bland annat bidragit till att alla kommuner i länet fått tillgång till objektvision för att kunna stötta alla företagare att kunna utveckla sina verksamheter!

Det finns både lediga lokaler och företag till salu i Askersunds kommun, så gå in på objektvisions hemsida för att se om det är något som skulle kunna passa för dig! Fundera lite över helgen och välkommen att kontakta mig på telefon 0583-81030 alt mail sofia.fredriksson@askersund.se om du vill ha hjälp att annonsera eller söker något särskilt!

Trevlig helg!

//Sofia