Träffa oss på BOstad2016 den 22-23 oktober!

12

okt

Yes, vi kommer självklart finnas med på BOstad2016 som är en mässa för dig som funderar på att renovera eller byta bostad. Flera byggföretag finns på plats för att presentera sina nya projekt och mäklare och banker står redo i lokalerna för dig som vill fatta beslut på plats. Totalt samlas ca 110 utställare för att inspirera just dig!

BOstad2016 är även en mässa för allt som hör boendet till, såsom inredning, byggmaterial, trädgård, pool/SPA, energismarta lösningar och mycket mer. Upptäck de senaste trenderna, få råd av experter inom olika områden och ta del av riktigt bra erbjudanden. Du som besökare kommer med andra ord att få bygginspiration i mängder och det kommer dessutom finnas barnaktiviteter såsom ansiktsmålning och legobygge för dig som tar med hela familjen. På söndagen mellan 11-15 kommer Matte och Willy från TV4:s Bygglov att vara på plats och visa hur man gör en grillvagn.

I Askersunds kommun byggs just nu både hyresrätter och bostadsrätter med sjöutsikt för dig som vill bo nära Sveriges hemligaste skärgård. Eller vill du kanske bygga ditt eget hus? Kom till vår monter så berättar vi om nybyggnationer, våra fina villaområden och båtplatser! Du vet väl att riksväg 50 byggs ut med dubbelfiler och mitträcke för att kunna höja hastigheten till 100 km/h ända till E20? Det innebär att du tar dig från Askersund till Örebro på dryga halvtimmen. Nära och enkelt!

Plats: CV-området (de gamla lokstallen mittemot USÖ)
Öppettider: 10.00 – 16.00 båda dagarna
Entré: 100 kronor inkl. moms. Barn under 12 år går in gratis i vuxens sällskap

Välkommen!

/Linda & Sofia

 

Bostadflyer

Bostad2016, utställare