Utsikt & fantastisk service

30

sep

Snart är det helg men inte på Askersunds kommun… På söndag åker nämligen jag, Linda Stenmark, Henrik Olofsson, Per Eriksson och Marie Reifelton till Göteborg där Handelskammaren arrangerar eventet Utsikt.

Utsikt är en mötesplats, konferens och event för tillväxtfrågor och regional näringslivsutveckling. Arrangemanget kommer att samla cirka 500 deltagare från länet med representanter från företag, offentliga aktörer och den ideella sektorn/föreningslivet. Självklart kommer ni att få se bilder och en sammanfattning här på bloggen inom kort!

 

Inför eventet har jag under veckan planerat och ordnat med allt som behövs till vår monter med mera. Måste bara skriva några rader om det som värmer mitt hjärta enormt! Häromdagen gick jag runt hos flera av våra butiker för att fixa med lite lampor, ljus, skarvsladdar med mera till mässan.

Jag blev så glad och stolt över den fina service jag fick hos alla. Inte minst för att de jag besökte rekommenderade och tipsade om varandras butiker och produkter när just den butiken inte kunde hjälpa mig!

Jätteroligt att se det fina samarbetet och att vi jobbar tillsammans i vår kommun! Fantastisk service, stort engagemang och vilja att hjälpa kunden – bra jobbat allihopa!

 

En liten och självklar sak kanske men VÄL värd att uppmärksamma tycker jag!

 

Trevlig helg allihopa!

 

//Sofia