Välkommen Sofia, Askersunds kommuns nya näringslivsutvecklare!

20

aug

Nu är vi igång igen!

Semestern börjar ta slut för de flesta och kontoren i Rådhuset är fyllda med mina härliga kollegor igen. Idag är dessutom första dagen på jobbet för vår nya näringslivsutvecklare, Sofia Fredriksson, och hon välkomnades med blommor och ballonger.
Sofias ballonger

Det blir en riktigt spännande höst för oss på utvecklingsavdelningen och jag har höga förhoppningar (och förväntningar) om vad vi kan åstadkomma tillsammans med de andra förvaltningarna, och våra duktiga företagare i kommunen!

Tveka inte att ta kontakt med mig om du har frågor gällande att flytta hit med allt vad det kan innebära. Jag passar även på att påminna om att på www.askersund.se/flyttahit har jag samlat kontaktuppgifter till våra hyresvärdar, mäklare och tillgängliga tomter runt om i kommunen!

Linda Stenmark, Inflyttningslots
Tummen upp för det underbara väder sensommaren har bjudit på, och för att få träffa mina härliga och inspirerande kollegor och askersundare!

Vi ses!