Välkommen till jobbmässa i Sjöängen!

01

feb

Nu börjar det närma sig den snabbt inplanerade jobbmässan efter flera önskemål från er företagare. Den 14 februari får alla företags om vill och som söker personal vara med på jobbmässa i Sjöängen kl 16.30-19-00 för att visa upp sitt företag! Tanken med kvällen är att skapa en mötesplats där företagare och arbetssökande får en direktkontakt och har chans att prata lite mera med varandra!

Just nu har flera lokala företag anmält intresse och totalt erbjuder de tillsammans över 250st olika tjänster, både sommarjobb men även tillsvidaretjänster! För dig som företagare och vill vara med som utställare är det helt kostandsfritt!

Så här går det till:

Mässan kommer att vara i foajén i Sjöängen där utställande företag kommer få ha ett bord och sen ta med det material, rollups osv som man önskar. Utställande företag skall vara på plats senast kl 16.00.

Alla som vill vara utställare anmäler sig senast 12 februari till Sofia Fredriksson på tel 0583-81030 eller sofia.fredriksson@askersund.se.

 

För besökare är det drop-in hela kvällen! Det kommer även vara lite andra roliga aktiviteter i huset under kvällen, bland annat har ungdomsgården Hörnan och biblioteket öppet. Arbetsförmedlingen kommer även finnas på plats och tipsar dig om ditt CV!

Välkomna till en kväll för att skapa nya kontakter, vi ses!

Sofia