Vill du jobba i Askersunds kommun?

28

jan

På bild: Elin Källgren och Eva-Karin Eriksson, personalkontoret.

Vi har stora jobbmöjligheter för dig som vill arbeta i Askersunds kommun!

Förra året annonserade vi ut 445 tjänster och vi är ständigt på jakt efter duktiga medarbetare. Jag sprang förbi Eva-Karin Eriksson som är bemanningschef på personalkontoret och ställde några frågor.

Vad är det främst för tjänster vi söker?
– Framför allt är det inom barn- och äldreomsorg och socialsekreterare. Vi hjälper också till att hitta boende till ensamkommande flyktingbarn.

Varför ska man jobba i Askersunds kommun?
– Till att börja med har vi ett bra löneläge i jämförelse med närliggande kommuner. Vi bryr oss om våra medarbetare och skickar årligen ut en medarbetarenkät för att få in synpunkter och kunna bli en så bra arbetsgivare som möjligt. Dessutom får man som anställd friskvårdscheck och möjligheten att begära sysselsättningsgrad. Här har du stora jobbmöjligheter och framtidsjobben finns inom välfärden, där du kan göra skillnad. Många upplever att de har ett meningsfullt arbete.

Här nedan visas hur Askersunds kommuns medarbetare uppfattar sitt arbete och arbetsplats i jämförelse med andra kommuner.

Statistik Askersunds kommun

Vad tycker anställda på Askersunds kommun är det mest attraktiva med sin arbetsplats?
– Det de allra flesta svarar är ”närhet”. Närhet till jobbet, politiken, beslut, arbetsgivaren och till naturen. De har också svarat att det är stor personkännedom och att man inte är anonym här. Majoriteten tycker att deras jobb är meningsfullt och att de gör skillnad.

Barn- och äldreomsorg, Askersunds kommun

Vill du se vilka jobb som går att söka just nu? Gå in på Askersunds kommuns hemsida och hitta lediga jobb och dela gärna på Facebook för att tipsa dina vänner. Passa på att kika in på www.askersund.se/flyttahit också och se vad det finns för boendealternativ!

/Linda