Vissa dagar behövs mer kaffe…

21

maj

God morgon!

Idag är en sån här dag. Redan tre koppar på rummet och klockan är bara 09.20.
Det verkar funka i alla fall – tröttheten är faktiskt helt borta och det är tur för jag har många saker på agendan idag 🙂
Bland annat håller jag på med en flyttkedja för att visa vad nybyggnationerna i Åsbro och Askersund har bidragit med för inflyttare. Ringer jag dig idag och undrar om du trivs i din nya lägenhet och var du flyttat ifrån, så vet du vad jag pysslar med 😉

Det bästa är nog ändå att vår kommunikatör Lena Larje, ska hålla i ett dansaerobicpass för arbetsgruppen efter jobbet. Då ska svetten lacka! Hon är instruktör i Nora och erbjöd sig att leda ett specialpass med oss. Det säger vi inte nej till.

En annan sak som hunnit hända nu på morgonen är att min syster Jenny (som började jobba hos oss på kommunen i måndags) kom inspringandes med stressad blick och ville låna kläder (?) av mig. Tydligen hade en fiskmås hunnit ”pricka” henne när hon var på väg till ett möte. Givetvis har jag inget klädförråd här på kontoret, så jag fick snällt ta av mig koftan och låna ut för att hon skulle slippa sitta i ett linne. Så nu gör jag det istället…snäll som jag är. Burr.

Ha en fin torsdag alla!